Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сироватка «Deep hydration» на гідролаті липи містить гіалуронову кислоту різної молекулярної маси, натуральний зволожуючий фактор (суміш незамінних для підтримки здоров'я рогового шару речовин), про- і пребіотики, а також натуральний пентіленгліколь (рослинний аналог пропіленгліколя, що має сертифікацію COSMOS – добувається з кукурудзяних початків, багаторазово підсилює дію зволожуючих компонентів, а також є природним консервантом).
За рахунок такого складу сироватка забезпечує каскадне зволоження – частина компонентів проникає глибоко в шкіру, сприяє глибокій гідратації і виробленні власного колагену, частина – залишається на поверхні, створює дихаючу зволожуючу плівку, що перешкоджає випаровуванню вологи з її глибоких шарів.
А завдяки вмісту про- і пребіотиків сироватка сприяє зростанню дружніх мікроорганізмів, пригнічує розвиток патогенної флори, нормалізує рН і є джерелом цінних легкозасвоюваних поживних речовин.
Крім того, засіб має протизапальну, антимікробну і загоюючу дію – стимулює захисні функції шкіри і підсилює її імунну систему.
Склад: TILIA CORDATA FLOWER HYDROZOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM L-PYRROLIDONE CARBOXYLATE & SODIUM LACTATE & L-ARGININE & L-ASPARTIC ACID & L-PYRROLIDONECARBOXYLIC ACID & GLYCINE & L-ALANINE & L-SERINE & L-VALINE & L-PROLINE & L-THREONINE & L-ISOLEUCINE & L-HISTIDINE & L-PHENYLALANINE & WATER, INULIN, LEVULINIC ACID, SODIUM LEVULINATE, GLYCERIN, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, BENZYL ALCOHOL; CAPRYLYL GLYCOL, BENZOIC ACID, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID.
Спосіб застосування: нанести на очищену і тонізувану шкіру обличчя, помассажувати, дати увібратися. Бажано проводити процедуру за 2 години до сну і за 30-40 хвилин до виходу з дому. Ідеально працює в парі з захисною відновлюючою олією «Beuaty elixir».
Умови зберігання: при температурі +5 ... + 25 градусів і відносній вологості не більше 75%. Не порушувати цілісність флакона.
Термін придатності: 8 місяців з дати виробництва, 5 місяців з дати першого використання.
Запобіжні заходи: можлива індивідуальна чутливість до компонентів.